ANADOLU'YU GEZİYORUM eTwinning Projemiz

Anadolu'yu tanıtmak için projemiz başladı.

11.06.2021 216

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Utku HİZAN'ın da yer aldığı dokuz ortak okulla eTwinning kapsamındaki Anadolu'yu Geziyorum projesi Ocak ayında başlamıştır. Projede amaç güzellikler diyarı Anadolu'muzun tanıtılmasıdır. Proje süresince her ay Anadolu'nun 7 farklı bölgesinden 7 şehir tanıtımı yapılarak e-dergiler hazırlanacaktır. Şehirlerin tarihi-doğal güzellikleri, yemekleri, yöresel kıyafetleri öğrenciler tarafından araştırılmış ve öğrenciler web 2.0 araçlarını kullanarak hazırladıkları e -dergiler yoluyla tanıtımlar yapılacaktır. Projede, salgın dönemindeki uzaktan eğitim sürecindeki öğrenciler, yaşadıkları illerden çıkarak farklı illeri araştırıp tanımaları ve tanıtmaları, teknolojiyi ve interneti  bilinçli kullanmaları ile sanal sınıflarda eğlenceli ve keyifli öğrenme ortamı bulacaktır.

Projenin aylık e-dergilerini takip etmeyi unutmayın.