Proje Hakkında

08.11.2021 168

Öğrencilerimiz ve tüm dünya için güzel bir dilekle yola çıkıyoruz. Bu projeyle günümüz dünyasının en önemli konularından biri olan çevre bilincini ve önemini öğrencilerimize erken yaşta kazandırmayı, temiz çevre ve değişen iklim koşullarına karşı duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Projemiz sürecinde yapacağımız çeşitli etkinliklerle çevremizi ve dünyamızı tehdit eden sorunlara değinerek doğayı koruma ve temiz çevre bilinci hakkında farkındalık kazandıracağız.

Öğrencilerimiz, seviyelerine uygun yapacakları etkinliklerle, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirecek, sosyal etkinliklerde yer alacak, çevre sorunlarına katkıda bulunarak iletişim ve iş birliği becerileri edinecektir.